Uutiset:

Drinkkiklubin keskustelufoorumi avattu!

Main Menu

Palveluntarjoajalla teknisiä ongelmia

Aloittaja Drinkkiklubi, heinäkuu 06, 2007, 08:09:11 AP

« edellinen - seuraava »

Drinkkiklubi

Palveluntarjoaja on tehnyt palvelimelle joitain asetusmuutoksia, minkä johdosta sivusto ei tällä hetkellä toimi normaalisti. Esimerkiksi ainesosa- ja tuotetiedot eivät näy tällä hetkellä. Ongelmaa selvitellään palveluntarjoajan kanssa parhaillaan.

Drinkkiklubi

Palveluntarjoaja vaikuttaisi saaneet asiat jälleen järjestykseen ja sivut toimivat pikaisen katsauksen mukaan jälleen normaalisti.

Drinkkiklubi

Palveluntarjoajalla on vielä joitain ongelmia asetusten kanssa, minkä johdosta keskustelufoorumi toimii vain osittain. Osa sivuista antaa tällä hetkellä virheilmoituksen: "Hakemaasi tiedostoa ei löytynyt. (Virhe: 404)"

Ongelmaan on pyydetty pikaista korjausta.

Drinkkiklubi

Keskustelufoorumia vaivannut ongelma on nyt toivottavasti pystytty kiertämään. Mikäli havaitsette vielä muita ongelmia, lähetättehän asiasta palautetta, jotta saadaan sivusto taas kuntoon.

Drinkkiklubi

Drinkkiklubi pahoittelee viimeaikaisia käyttökatkoksia.  WWW-palvelintilantarjoajalla on ollut valitettavasti toistuvia ongelmia. Sivulataukset ovat hidastuneet viime viikkoina ja sivusto on ollut ajoittain jopa kokonaan alhaalla.

Uusia palvelintilantarjoajia kartoitetaan.

Drinkkiklubi

Palvelintilantarjoajalla tapahtui yön/aamun aikana levyrikko, minkä seurauksena muutama tuhat sivustoa, Drinkkiklubi.com niiden joukossa, on ollut päivän poissa käytöstä. Pahoittelemme katkosta.

Ongelmat alkoivat eilen illalla klo 21 aikoihin, jolloin osa sivuista mystisesti hävisi palvelimelta, lopullinen levyrikko tapahtui aamulla klo 8 aikoihin. Nyt varaosat on vaihdettu ja tiedostot palautettu.

Toivottavasti ongelmat ovat nyt suurelta osin takanapäin. Tämän illan aikana oletettavasti esiintyy vielä korjaustoimenpiteisiin liittyviä hetkellisiä katkoksia/hitautta. Toivotaan, että uudet varaosat tuovat hyvityksenä nopeutta sivuston toimintaan!

Drinkkiklubi

Sivut ovat tänään latautuneet ajoittain todella hitaasti, mikä on johtunut ilmeisesti palvelimen ylikuormituksesta. Palvelintilantarjoajaa on reklamoitu asiasta, toivottavasti huomenna sivut toimivat jälleen normaalisti.

Drinkkiklubi

Viime viikkoina vaivannutta sivujen merkittävää hidastumista on pyritty ratkomaan tiiviissä yhteistyössä palveluntarjoajan kanssa. Muutoksia sivulatausten nopeuttamiseksi on tehty useita. Viimeisimmät muutokset astuivat voimaan juuri äsken.

Mikäli havaitsette muutoksia parempaan tai huonompaan, on palaute tervetullutta!

akabane

Sanoisinpa, että vasteaika on laskenut jonkin verran näin näppituntumalta. Ei ole ylhäällä sivunlatauksen mittaustuloksia, niin en osaa sanoa tarkemmin. Joka tapauksessa tuntuu olevan nopiampaa touhua.

Drinkkiklubi

Ainakin sivujen keskimääräinen tuottamisaika palvelinpäässä on saatu viimeisen viikon aikana laskemaan. Toivottavasti tästä on ollut apua.

Valitettavasti täytyy samalla todeta, että palvelimilla on ilmennyt uusia ongelmia. Eilisestä iltapäivästä iltaan asti sivut olivat suurelta osin käyttökelvottomat. Asiasta on reklamoitu palvelintilantarjoajaa.