Drinkkiklubi.com | Mobiili
Kotibaarimestarin drinkkiopas ja baarikaappi
   

Mobiili - Mobiilisivut matkapuhelimeen

Matkalla mökille, festareille, baariin tai treffeille?

Drinkkiklubin mobiili - versio tarjoaa kätevän tavan etsiä reseptin (drinkki, booli, shotti) käden käänteessä missä ja milloin tahansa. Istuessasi ravintolassa voit helposti hakea esimerkiksi Irish Coffee - drinkin ohella muut kokeilemisen arvoiset kahvidrinkit. Riittää, että käytössäsi on matkapuhelin tai muu päätelaite, joka on varustettu internet - yhteydellä ja - selaimella.

Selaat pienille päätelaitteille optimoituja XHTML - sivuja helposti ja nopeasti. Mobiilisivut on optimoitu alle 1/10 osaan tavanomaisten www-sivujen koosta (kilotavua), mikä nopeuttaa sivujen latautumista sekä laskee datasiirtomaksuja. 3G - pakettihinnoittelun myötä datasiirto sisältyy usein liittymäsi kuukausimaksuun.

Tietojen asettelussa on huomioitu pienten päätelaitteiden asettamat rajoitukset, mikä helpottaa sivujen selailua. Mobiilisivujen koko skaalautuu näytön koon mukaan. Mobiilisivut on optimoitu 320 vaakaresoluutiolle, joka käytössä useimmissa älypuhelimissa (iPhone, Android, Symbian).

Mobiili - version jatkokehitys keskittyy lisäominaisuuksien toteuttamiseen Klubin jäsenille. Päästäksesi nauttimaan myös näistä eduista, liity Klubiin!

Kokeile mobiili-versiota

Mobiili - versio löytyy osoitteesta: http://mobiili.drinkkiklubi.com