Drinkkiklubi.com | Reseptiarvostelut > Irish mix
Kotibaarimestarin drinkkiopas ja baarikaappi
   

Irish mix - Reseptiarvostelut

SIVUKOHTAINEN OHJE
Ohje

Arvosteluita voivat kirjoittaa vain rekisteröityneet käyttäjät.Rekisteröidy nyt!

Arvostelu

Lisätty: 21.08.2008 10:22

4/5 (4/5)

Irish mix on esikuvansa pehmeämpi vertainen. Maultaan sen voisi kuvailla olevan hieman syvempi sekä makeampi, mikä ainesosat huomioonottaen on aika luonnollista. Oikeassa paikassa, oikeaan aikaan tarjoiltuna tämä herkku sopii suuhun kuumana kesäpäivänä nautitun jäätelön tavoin. Kunnia alkuperäiselle, mutta itse sanoisin Irish mixin olevan tietyllä tapaa kehitetelty, versio 1.1, klassikkodrinkistä.


Lisätty: 27.07.2008 12:40

5/5 (5/5)

Vaikka arvostelenkin oman tuotokseni, niin perustelempa tässä samalla miksi pidän tästä enemmän kuin irish coffeesta.
merkittävin ero mikä tällä tavalla syntyy on se että kahvilikööri poistaa todella merkittävästi viskin tuottamaa polttavuutta. Tämän takia juomasta tulee mielestäni huomattavasti parempi. Tietysti jos ei ole kahvien ystävä muutenkaan niin onhan tämä samaa paskaa kuin mitkä tahansa muutkin kahvit. Suosittelen silti kokeilemaan ennenkuin alkaa arvostelemaan. Erohan on loppupeleissä kuitenkin suht pieni, mutta eipä ole ainut drinkki missä erot ovat yhdestä ainesosasta kiinni.


Lisätty: 25.07.2008 13:34

2/5 (2/5)

Ainut ero normaaliin irishcoffeeseen pelkkä kahvin suurempi määrä, mansikkakerma sekä kahvilikööri joka noin pienenä määränä häviää kahvin makuun?

En kokeillut kun on selvästi arvattavissa minimaallinen ero irishcoffeesta. En pidä tottapuhuen edes alkuperäisestä versiosta.


1 - 3 / 3 kpl