Drinkkiklubi.com | Reseptiarvostelut > Minttukaakao
Kotibaarimestarin drinkkiopas ja baarikaappi
   

Minttukaakao - Reseptiarvostelut

SIVUKOHTAINEN OHJE
Ohje

Arvosteluita voivat kirjoittaa vain rekisteröityneet käyttäjät.Rekisteröidy nyt!

Arvostelu

Lisätty: 10.12.2013 20:09

4/5 (4/5)

Kermalfloatilla hyvä hyvä lämmin juoma! Toimii kyllä ilman sitäkin. Ehdottomasti myös täysmaidon/kaakaopulveri+sokeri - kombinaation kannalla.

Toimii talvipakkasilla kuin myös hyvien ystävien seurassa. Saunan jälkeen tai näin :)


Lisätty: 02.11.2009 23:13

5/5 (5/5)

Eräs suosikkidrinkeistäni talvisin. Toimii sekä eräreissuilla nuotion loimussa että kotona kylmänä talvi-iltana takan ääressä istuessa. Kaakao ja minttu täydentävät toisiaan loistavasti ja vahva (50%) minttulikööri lämmittää mukavasti. Harvoja kaakaopohjaisia drinkkejä voi juoda useamman illassa niin, että niihin ei kyllästy ja maku töppää jossain vaiheessa; minttukaakao on yksi niistä harvoista ja valituista.


Lisätty: 03.03.2009 22:10

4/5 (4/5)

Mukavaa aktiviteettia ulkosella: pakkasta kymmenisen astetta, luistin pureutuu jäähän taikka suksi latuun. Ihoon pureutuu pakkanen. Termarista, kahvikupista ja jopa pahvimukista nautittuna tämä on aivan ehdoton klassikko ja talvipäivän relaksantti. Minttu ja kaakao ovat luodut toisilleen makuja parittaessa - tässä se jälleen kerran näkyy. Myös juoman haju on miellyttävän minttuinen. Jos hifistelee ja viitsii pursuttaa hieman kermavaahtoa päälle, niin on Minttukaakao myös sopivan houkutteleva. Talven parhaita drinkkejä.


1 - 3 / 3 kpl