Drinkkiklubi.com | Reseptiarvostelut > Sininen Enkeli
Kotibaarimestarin drinkkiopas ja baarikaappi
   

Sininen Enkeli - Reseptiarvostelut

SIVUKOHTAINEN OHJE
Ohje

Arvosteluita voivat kirjoittaa vain rekisteröityneet käyttäjät.Rekisteröidy nyt!

Arvostelu

Lisätty: 07.03.2014 01:07

2/5 (2/5)

Baarikaapissa lymyillyt parfait amour pullo ja avattu sprite sai kokeilemaan eräs ilta tätä 80 luvun klassikkoa.
Ensimmäinen hörppy ja silmissä alkoi vilisemään viking linen tupakansavuinen tanssiravintola punaisine mattoineen ja kultasine kaiteineen, sekä haaleankeltaiset pikkutakit villaneulekravatteineen ja pitkät takatukat, sekä naisilla ylikorkealla lantiolla olevat farkut ja frederik soi taustalla. On hyvin selvää miksi juoman suosio ei ole säilynyt tähänpäivään asti ja jotenkin tämä tuo myös mileen maamme vanhanaikaisen alkoholikulttuurin. Lyhyesti: Ei jatkoon


Lisätty: 18.05.2011 12:14

4/5 (4/5)

Erittäin nopea ja miellyttävä drinkki. Pitemmän päälle ehkä liian makeahko mutta
jatkettuna esim. sitruunan makuisella vissyllä maku tasoittuu. Maku on mukavan
karkkimainen mutta ei teennäinen. Sekaan pari mansikkaa niin makunautinto
paranee entisestään.


Lisätty: 10.07.2010 18:39

3/5 (3/5)

Hyvä perus makea drinkki. Tarvitsee jäitä joukkoonsa, jotta pääsee pääsee kolmeen tähteen. Helppo ja nopea tehdä sekä helppo ja nopea juoda, ehkä enemmänkin tyttöjen juoma.

TK


Lisätty: 22.07.2008 17:36

4/5 (4/5)

Itse pidän tästä drinkistä ja etenkin sen jälkimausta. Jos juoma on liian makea, voi spriten tilalle hyvin laittaa vissyä ja sitruunamehua. Vodkan määrää lisäämällä maku saattaa tulla paremmin esiin. Variaatioita, varitaatioita...


Lisätty: 27.04.2008 14:52

2/5 (2/5)

Hetken aikaa piti tuota reseptiä katsoa ennenkuin huomasin, mikä on vialla: Lasin tilavuus on 12-15cl, mutta nestemäisiä aineita reseptissä 20cl (lisäksi kehoitettu täyttämään jäillä) Moneenkohan lasiin tää on tarkoitus laittaa?

Mutta asiaan: Jos pyytäisin jotain makeaa ja saisin Sinisen Enkelin, olisin ihan julmetun pettynyt. Itse koen, että Parfait ei yksinään riitä makua tuovaksi ainesosaksi, koska sen maku on lähinnä aavistuksenomainen ja laimea. Parfaitissa parasta onkin sen väri, joka on suorastaan upea. Mutta kai tätä mieluummin juo kuin turpiin ottaa?


Lisätty: 19.03.2008 08:01

2/5 (2/5)

Liiankin makea, hieman jopa limainen drinkki. Vaatii kaverikseen jonkun kirpakan juoman, koska jälkimaku ei ole kovin mairitteleva. Useata tällaista en ole uskaltanut edes harkita juovani illan aikana. Sopii empiirisen tutkimuksen perusteella kuitenkin monille naispuolisille henkilöille ja "makeana drinksuna" piristää joskus latteaa kaljan ja siiderin kittaamista.


1 - 6 / 6 kpl