Drinkkiklubi.com | Reseptiarvostelut > Sniffer
Kotibaarimestarin drinkkiopas ja baarikaappi
   

Sniffer - Reseptiarvostelut

SIVUKOHTAINEN OHJE
Ohje

Arvosteluita voivat kirjoittaa vain rekisteröityneet käyttäjät.Rekisteröidy nyt!

Arvostelu

Lisätty: 02.07.2009 23:30

1/5 (1/5)

Alun huurujen vetäminen on ihan ok, sitten vedätkin raakaa contreauta joka ei vain sellaisenaan toimi, lopuksi saat vielä nauttia kivunkirpaisusta nenässäsi. Masokistinen nautinto tämä.


Lisätty: 17.03.2008 18:48

2/5 (2/5)

Jos tykkää Triple Secistä sieraimessa loppuillan, niin mikäs siinä. Tämän shotin "juttu" kumminkin on lähinnä kaikennäköisessä räpimisessä ja säätämisessä, joka tuntuu olevan ihmisten mielestä kivaa.

Itse jätän mieluiten nauttimatta.


Lisätty: 12.03.2008 11:52

2/5 (2/5)

Ihan hauska tapa nauttia triple secciä, joskin luonnollisesti sieraimiin tarttuu tahmeita ja makeanhajuisia jämiä. "Drinkillä" on ystävänsä ja vihamiehensä, joiden tarinat Snifferin vaikutuksista saattavat kuullostaa vastakkaisiltakin. Snifferiin liittyy usein jokin juoman syntytarina: sen Teho perustuukin lähinnä sen eriskummallisuuteen kokemattoman silmissä.
Nenän limakalvojen käyttäminen alkoholin imeyttämiseen toimii paperilla, mutta käytännössä vaikutus jäi laimeaksi omissa kokeiluissani. Alkoholin nasaaliseen nauttimiseen on järkevämpiäkin tapoja (vrt. absintti).


Lisätty: 11.03.2008 22:57

2/5 (2/5)

"Pahamainenen" sniffer shotti. Tätä ei kannata ottaa kovin kauheassa humalassa sillä se voi päättää hyvänkin illan. Humalaa höyryjen sniffaaminen ja viimeisten tippojen nenään imaiseminen ei paranna tai nopeuta, tekee vain koko shotin juomisesta "extremeä" ja erikoista. Cointreaun tuhlausta, kannattaa mieluummin käyttää jotain halvempaa ja huonompaa (esim. helmen triple sec), samanlaisen kokemuksen saa.


1 - 4 / 4 kpl