•  
  •  

Drinkkiklubi.com Kotibaarimestarin drinkkiopas ja baarikaappi

Baarimestarina

Drinkki - Kuutti's super cocoa

Kuutti's super cocoa

Kuutin super kaakao

Samankaltaiset reseptit »
Luettu
1698
Arvosteltu
0
Kommentoitu
0
Lisätty suosikkeihin
?

Kategoria

Ajankohta
Digestiivi (After Dinner)
Makeus
Makea
Lasi
Kahvimuki
Lämpötila
Kuuma
Menetelmä
Hämmennetään

Kuvaus

Tämä lämmin drinkki on kaikille kuuman ja suklaisen ystäville. Super kaakaota sopii juoda missä tilanteessa vain, mutta se on tarkoitettu jälkiruuaksi. Super kaakao näyttää normaalilta kaakaolta, jossa on kermavaahtoa. Siitä tekee kuitenkin erikoisen se, että siihen on käytetty suklaata eikä kaakaojauhetta. Toinen erikoisuus on kermalikööri, joka tuo juomaan kermaisuutta. Cappuchino on ihana kahvinen lisämaku super kaakaossa, joka pitää hereillä.
Drinkin on keksinyt tylsistynyt taideopiskelija, joka päätti kokeilla uusia asioita.

Ohje

Ensialkuun, unohtakaa Kaakaojauhe ja korvatkaa se cappuchino jauheella! (Drinkkiklubin valikoimasta ei löytynyt cappuchino jauhetta).

Drinkin teko aloitetaan mittaamalla Kermalikööri kahvikuppiin, tai mihin vain kuppiin joka kestää kuumaa. Maito kuumennetaan hellalla höyryäväksi, jonka jälkeen sinne lisätään Fazerin sinistä suklaata oman maun mukaan. Kun suklaa on sulanut maidon sekaan, lisätään pussillinen cappuchino jauhetta maito-suklaa seokseen. (N. 13 grammaa).

Kun cappuchino seos on mukana juomassa, kaada juomaseos kuppiin, missä on likööri. Lisää kupin päälle _KERMAVAAHTOA_ ja sen päälle hyppysellinen kanelia.

Valmis!

Muita valmistapoja: Mikä vain kermalikööri käy tähän. 12 rkl makeiset tarkoittavat suklaata, ja minkälainen suklaa käy tähän myös. (Ei mielellään valkosuklaata kuitenkaan.) Maitona suosittelen täysmaitoa kermaisuuden lisäämiseksi. Kermavaahtoa en suosittele makeuttamaan, koska juoma on itsessään jo hyvin makea.
Onnea valmistukseen!