•  
  •  

Drinkkiklubi.com Kotibaarimestarin drinkkiopas ja baarikaappi

Sweet Negroni - Kommentit

Sweet Negroni -kommentit

Kommentti
1 - 4 / 4 kpl

crestfall

crestfall

Kommentit: 2 kpl

Lisätty: 20.12.2010 15:33

Mutta jos ei ko. drinkin nimeä monilta sivustoilta löydy ja ei ole missään ennen tullut vastaan, niin miten voin tietää että nimi on jo käytössä? Sweet negroni sattui olemaan kuvaaviin nimi minkä drinkille keksin.
Lisäksi tuo resepti jonka sinä olet pistänyt, menee omissa silmissäni aivan tavallisesta negronista. Ko. drinkistä löytyy kuitenkin melkein joka ravintolassa omat suhdeluvut aineksille, vaikka perinteinen resepti sanoisikin 1:1:1. Ja appelsiinin kuori kuuluu alkuperäiseen negroniin, sen lisääminen ei voi tehdä siitä \"sweet\"iä.


akabane

akabane

Kommentit: 59 kpl

Lisätty: 20.12.2010 01:35

Arvatenkin tuossa linkin reseptissä makeuden perustelee se seikka, että camparin määrä on huomattavasti tavallista pienempi. Myös appelsiinin kuori saattaa tuoda makeaa vivahdetta makuun.

Ei siis reseptissäsi mitään vikaa, mutta nimi oli jo valmiiksi käytössä eri drinkille. Yleensäkin on hieman tylsää kopioida jonkin jo tunnetun drinkin nimeä, jos tekee noinkin suuria variaatioita kuin olet reseptissäsi tehnyt.


crestfall

crestfall

Kommentit: 2 kpl

Lisätty: 18.12.2010 20:22

Jaha, eipä ollut nimi tullut vastaan, vaikka pari muuta reseptisivustoa ja wikipedian katselin läpi, mutta tuo resepti kyllä on aivan tavallinen negroni, ei mitenkään erityinen joka perustelisi siinä tuon "sweetin".


akabane

akabane

Kommentit: 59 kpl

Lisätty: 18.12.2010 12:09

Jaa, että oma resepti. Olisi voinut sitten ainakin nimeä hieman miettiä, ellet ole esimerkiksi seuraavan julkaisija:

http://www.marthastewartweddings.com/recipe/sweet-negroni